Welkom bij HAMEJA B.V.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, meer informatie over onze leveranciers treft u hieronder aan. Wilt u onze foto's bekijken klikt u dan hier voor onze renovatie foto's en hier voor onze schuifdeurkasten foto's

  Rockpanel

Eigentijds, kostenefficiënt en duurzaam plaatmateriaal. ROCKPANEL® plaatmateriaal wordt, meestal in geventileerde constructies, toegepast voor de afwerking van gevels en detailleringen rondom het dak en wordt gemaakt van het gesteente basalt. Het robuuste maar flexibele plaatmateriaal sluit perfect aan bij heden- daagse trends als organische vormen en duurzaamheid met een sterke nadruk op lage kosten en een korte installatietijd.

 

  Trespa

Een goed ontwerp begint met inspiratie, uitzonderlijke visie en uitdagend denken en komt tot leven met goede materialen, afwerkingen en systemen. Trespa® Meteon® biedt voor de nieuwe generatie gevelbekledingen fascinerende esthetica en vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden met vele kleuren, ritmes en dieptes. De panelen kunnen afzonderlijk worden toegepast, maar ook in combinatie met andere materialen om zo schitterende gevels of gevels met buitengewone gebogen accenten te creëren. Waar concept en oplossing elkaar ontmoeten, levert Trespa® Meteon® de vereiste prestaties.

  Kunststof kozijnen

de kunststof kozijnen die wij leveren, zijn afgestemd op de Nederlandse bouwtechnieken en -methoden. Dat geldt ook voor het hang- en sluitwerk. De kozijnen moeten tezamen met het hang- en sluitwerk veilig zijn, omdat ook in Nederland veel wordt ingebroken. De schade hierdoor loopt in de miljarden Euro's per jaar. Ook de montage en de kwaliteit van de gevel spelen een rol als het gaat om inbraakveiligheid. Kunststof kozijnen worden standaard uitgevoerd met een meerpuntsvergrendeling en kunnen naar buiten of naar binnendraaiend worden uitgevoerd.